Onze Partners


SYNTECH STAAT VOOR KWALITEIT, VEILIGHEID EN HOGE DOSERINGEN

Dankzij ons team van deskundigen haal je het beste uit jezelf! Of je nu gewicht wil verliezen, extra spieren wil kweken, je prestaties wil verbeteren, of gezond(er) wil leven, met SynTech maak je de juiste keuze! Het maakt niet uit welke sport je beoefent of welk doel je nastreeft. Elk detail is belangrijk. Naast je trainingsschema, herstel en nachtrust, moet ook je voedingsplan evenwichtig en goed afgesteld zijn. Je doet zoveel moeite om je doel te bereiken, dus verdien je ook de beste supplementen die ook echt doeltreffend zijn. Bij SynTech staan we klaar om je aan de lichaamsbouw te helpen die je wenst. Wij doen er alles voor om je te helpen dat doel te bereiken!

Met trots voeren wij onze merkslogan “Formulated Without Compromise”. Bij de productontwikkeling van ons gamma streven we naar absolute kwaliteit en optimale werking.

Ga voor het beste, ga voor syntech!


Nihon Sport is een specialist in martial arts en combat sports en we verkopen, distribueren en produceren vechtsportartikelen, kleding en accessoires van de allerbeste kwaliteit. Wij maken alles wat je als sporter, vereniging of sportschool nodig hebt van recreant tot topatleet. De producten van Nihon Sport zijn kwalitatief en ook nog eens heel goed betaalbaar. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!Musougear is in 2010 opgericht in Japan door Shooto en mma vechter Kensaku Sugiyama. Sugiyama is naar zijn professionele carrière begonnen een merk op de markt te brengen met unieke designs en het gebruik van hoge kwaliteit materialen. Om zoveel mogelijk Japanse invloeden te krijgen in de producten heeft Sugiyama de hulp ingeroepen van Shooto en mma legende Noboru Asahi voor het maken van de designs. Alle producten worden optimaal getest door professionele vechters uit ONEFC Bellator Pancrase M1 Global UFC en vele andere vechters. Musougear staat voor gegarandeerde kwaliteit! Met Musougear kan je altijd optimaal presteren en kom je goed voor de dag!

   


Wie kent Adidas niet! Dat geeft ook gelijk de enorme capaciteit weer van dit fantastische merk dat wereldwijd opereert in tal van sporten. Adidas bestaat al sinds 1949 en is marktleider op het gebied van sportartikelen. Sinds een aantal jaar heeft Adidas zich vol overgave gestort op het maken van vechtsportkleding. Adidas biedt in iedere prijsklasse en voor iedere vechtsporter producten aan, je slaagt dus altijd bij Adidas als je op zoek bent naar vechtsportkwaliteit en uitstraling!


Alle leden van Sam's Gym krijgen een standaard korting van 10% op hun bestellingen in onze webshop! Verder werken we nauw samen op het gebied van promotie, presentatie, open dagen en meer leuke acties!