Verzend informatie


                                                                                                                                       

Zendingen per Fibu Express 

Ons afhaalpunt van de webshop zit in Harderwijk zo kunnen onze klanten uit Harderwijk en omgeving de bestelde artikelen afhalen of geheel gratis laten bezorgen door Fibu Express. De bezorgservice Fibu Express zorgt ervoor dat je bestelling netjes en snel wordt bezorgd. Wij bezorgen de gehele dag orders tussen 09:00 en 21:00. Als ons tijdstip van leveren jou niet uitkomt kan je er uiteraard ook voor kiezen het pakketje zelf af te halen aan de Baanweg 20 in Harderwijk. Wij zorgen dan dat je bestelling daar klaar ligt om opgehaald te worden. Afhalen van bestellingen is mogelijk van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 21:00 

Kosten Fibu Express 

Wij werken bij Fibu met verzendzones gebaseerd op postcode, woon je binnen een van die postcodezones dan profiteer je van lagere verzendkosten of zelfs geheel gratis verzenden ongeacht het besteedde bedrag. Fibu Express bezorgt gratis in Harderwijk. Voor bestellingen uit Zeewolde, Ermelo, Hierden, Hulshorst en Horst rekenen we een bijdrage van € 1,95. Vanaf €49.95 komt deze bijdrage te vervallen en verzenden wij alle bestellingen gratis, ongeacht regio of woonplaats. Dit geldt ook voor zware artikelen zoals bokszakken en dergelijke. In de regio bezorgen wij dit dus ook gratis! We bezorgen van maandag tot en met zaterdag in de avond uren van 18:00 tot 22:00. Bestellingen die voor 17:00 worden geplaatst en in aanmerking komen voor transport met Fibu Express worden als het niet te druk is diezelfde avond nog bezorgd. Alle bestellingen die na 17:00 bij ons worden geplaatst worden de volgende dag tussen 09:00 en 21:00 bezorgd. 

Zendingen buiten onze regio

Voor bestellingen buiten onze regio wordt een vast bedrag gerekend van € 4.95, vanaf € 49.95 vervallen de verzendkosten. Deze bestellingen worden je aangeboden door Post NL of DHL. Deze bezorgservice werkt met een eigen systeem en staat dus geheel los van de service die wij jou als Fibu Express aanbieden. Voor zware artikelen zoals bokszakken en dergelijke hanteren wij een ander tarief omdat dit om een palletplaats gaat, de kosten hiervan bedragen € 45.00

Bokszakken en andere zware artikelen

Bokszakken en andere zware artikelen boven € 49.95 uit ons assortiment bezorgen we gratis in onze regio, voor alles daarbuiten geldt een toeslag van € 45.00 per palletplaats. 

Andere datum van levering 

Kom je in aanmerking voor een levering per Fibu Express en wil je de bestelling op een andere dag geleverd krijgen, dan kan je dit aangeven in het veld 'opmerkingen' bij je bestelling. Het is dus mogelijk een voorkeursdatum aan te geven, een voorkeurstijdstip nemen wij niet mee in onze rittenplanning. Het tijdstip van bezorgen is altijd tussen 09:00 en 21:00, mocht het zo zijn dat wij de uiterste levertijd van 21:00 niet redden dan word je gebeld voor het maken van een nieuwe afspraak de volgende dag of wanneer het jou uitkomt.

Niet thuis ?

Ben je niet thuis tussen 09:00 en 21:00. Geen probleem! Wij geven je bestelling dan gewoon af bij de buren. Je kan bij het doorlopen van het bestelproces aangeven bij opmerkingen op welk nummer wij het pakketje af kunnen geven. Als wij je niet thuis aantreffen vind je een ''niet thuis kaartje'' van ons in de brievenbus met daarop tekst en uitleg over hoe en waar je de bestelling kunt ophalen. Is het zo dat wij je bestelling bij niemand af kunnen geven dan nemen wij het pakketje mee retour, volg dan ook de verdere instructies op het kaartje. Bent je niet thuis voor het in ontvangst nemen van een bestelling met de status 'onder rembours' en moet er dus nog betaald worden voor de order, dan kan je de bestelling ophalen en afrekenen tussen 09:00 en 21:00 aan de Baanweg 20 in Harderwijk.