Kwaliteit, Transparantie & Service

Fibu Sports & Nutrition heeft een oneindige passie voor sport en alles wat daarmee te maken heeft en wij doen ons uiterste best om die passie ook op jou over brengen. Fibu staat voor kwaliteit en we willen dit op alle fronten uitstralen. Om die kwaliteit te waarborgen werken we bij Fibu met drie kernwaarden; Kwaliteit, Transparantie en Service.

Kwaliteit

Wij verkopen enkel producten waar wij als bedrijf volledig achter staan, hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de hygiëne certificering voor het produceren van sportvoeding of een drug free label om de garantie af te geven aan sporters dat de producten ‘schoon’ zijn en dus vrij zijn van verboden ingrediënten. Een merk zoals Adidas hoeven we eigenlijk niks meer over te zeggen, dat spreekt voor zich!

Transparantie

Bij Fibu houden we van transparantie en duidelijkheid, wij streven naar een no-nonsense model waarbij onze klanten centraal staan. Geen moeilijke constructies, gewoon persoonlijk en direct.

Service

Bij ons staat service als kernwaarde centraal. Al onze regiobezorgingen worden verzorgt door Fibu Express, een eigen bezorgservice die de hele dag door van 09:00 tot 21:00 jouw bestellingen thuis komt bezorgen. Heb je een bestelling laten bezorgen door Fibu Express en heb je je bedacht of wil je het artikel ruilen? Geen probleem! Wij plannen dan een pick-up in en komen bij je langs. Dat noemen wij service!

Fibu Sports verkoopt online vechtsport artikelen, sportvoeding, sportkleding en trainingsartikelen, sinds kort hebben wij ook een fysiek afhaal en retour punt aan de Baanweg 20 in Harderwijk waar je retouren naar toe kunt brengen of gewoon even kennis kunt komen maken. Je bent altijd welkom!

Team Fibu Sports